Nieuwe inzendmodule

Nieuwe uploadmodule: Veranderingen m.b.t. inzenden

In samenwerking met het Amerikaanse bedrijf OmniContests hebben we een nieuwe omgeving ingericht voor het inzenden van foto’s en het online juryproces. De bedoeling van deze nieuwe inzendmodule is om de jury gedurende de voorjurering online beter van dienst te zijn. OmniContests is gespecialiseerd in het hosten van dergelijke wedstrijden en biedt organisaties aan om inzendingen te uploaden die vervolgens in afzonderlijke categorie├źn en door afzonderlijke jury teams beoordeeld kunnen worden.

Nieuw account

In de eerste plaats houdt deze verandering in dat iedereen een nieuw account dient aan te maken. De oude inloggegevens zullen niet meer weer werken. Het is daarom verstandig om alvast een nieuw account aan te maken…

Documentatie

We hebben hard gewerkt om de nieuwe omgeving logisch in te richten, maar het kan zijn dat het niet direct duidelijk is hoe deze nieuwe module gebruikt dient te worden. Om die reden hebben we een screencast gemaakt om het gebruik van de nieuwe module uit te leggen. Je kunt deze vinden in de ‘Help’ sectie van de inzendmodule.

Toch nog vragen?
Stel ze in onze besloten Facebook groep