Boekpresentatie Eddy van Wessel

Vrijdag 13 december was de feestelijke boekpresentatie van ‘Edge of civilization’, het fotoboek van Eddy van Wessel. Een oprecht en rauw boek met beelden en verhalen over wat de fotograaf de afgelopen jaren in oorlogsgebieden zag en meemaakte. Van Wessel: ‘Alle foto’s zijn genomen op momenten en plaatsen waar geen regels en geen gerechtigheid zijn. Zelfs geen zekerheid dat er een dag van morgen komt. Echt het leven op de grens. Dat is de rode draad in mijn werk.’

Het boek bevat zowel foto’s als persoonlijke verhalen van de fotograaf. Als lezer krijg je het verhaal van voor en achter de camera, dat maakt het boek extra interessant. Hieronder een aantal foto’s van de presentatie, journalist Arnold Karskens nam het eerste exemplaar in ontvangst.

boekpres Eddy van Wessel v2

‘Edge of civilization’ is verkrijgbaar bij de betere boekhandel en online hier te koop, de verzendkosten zijn gratis en op verzoek wordt het boek gesigneerd.