De reizende tentoonstelling

De winnende foto’s van de Zilveren Camera 2013 zijn onderdeel geworden van een tentoonstelling die dit jaar het hele land door reist. De tentoonstelling bevat de genomineerde en winnende foto’s uit alle categorieën van de Zilveren Camera alsmede het genomineerde en bekroonde werk van de Canon Prijs en de Nationale Portretprijs. Stadhuis Hengelo, Museum Hilversum, CBK Drenthe & De Kunstsalon, de Grote Kerk in Naarden en Museum IJsselstein hebben de foto’s al vertoond. 

Heb je nog niet de kans gehad de fototentoonstelling te bezoeken? Geen probleem, wegens grote belangstelling is de tentoonstelling in het CBK Schiedam verlengd tot 6 december. Het Centrum Beelende Kunst is dé verzamelplaats van kunst, cultuur en creativiteit in Schiedam. Op zaterdag 6 december om 16.00 uur zal de tentoonstelling tevens passend worden afgesloten met een voorvertoning van de documentaire Beeldjagers over fotograaf Elmer van der Marel.

zc zomer 2014 - hilversum - maret van esch 1

zc zomer 2014 - naarden - maret van esch 5

Foto’s door Maret van Esch