Inzenden gestart!

Vanaf heden tot woensdag 31 december middernacht kunnen alle Nederlandse fotografen weer foto’s insturen voor de Zilveren Camera 2014. Het bestuur van de Zilveren Camera roept ook dit jaar zowel ervaren fotojournalisten als beginners op om hun beste werk in te zenden, zodat de jury ook deze editie een afgewogen oordeel kan vellen over de stand van zaken in het vak. Inzenden staat open voor alle Nederlandse of in Nederland woonachtige en werkzame fotojournalisten.

 inzendknop-on

 

Ook voor de Prijs voor vernieuwende fotojournalistiek is het mogelijk om in te zenden. De jury is op zoek naar een project waarbij het multimediale deel (internet, geluid, video) de essentie vormt, eventueel ondersteund door traditionele media als boeken, tentoonstellingen of publicaties in kranten en tijdschriften. Klik hier voor meer informatie over de voorwaarden en de wijze van inzenden.