Eddy van Wessel op vakbeurs Professional Imaging 2016

Canon zal tijdens Professional Imaging 2016, van 12 tot en met 14 maart in De Loods in Nijkerk, de beginnende en ervaren fotografen op de Canon-stand, in hal 1, inspireren met haar nieuwste imaging-oplossingen en boeiende presentaties en demonstraties van Canon-fotografen Ahmet Polat, René Bosch en Canon-experts. In de stand vind je zowel een Canon-theater als een ‘studio’ voor live shooting-demo’s.

Hoofdspreker Joel Grimes en expositie winnaar Canon Zilveren Camera
Joel Grimes is wereldwijd een veelgevraagde gastspreker op imaging events. Zijn kracht ligt in de verregaande perfectie van de beelden die hij maakt. Het credeo van Joel Grimes is “Ik moet mij kunnen onderscheiden van het enorme aanbod van fotografen.” Joel Grimes zal één keer per dag een lezing houden in het Adobe Theater en daarnaast één keer per dag een live shoot verzorgen in het Live Shoot Theater op Professional Imaging. Daarnaast is Eddy van Wessel, winnaar Canon Zilveren Camera 2015, op zondag 13 maart 2016 als spreker aan het programma toegevoegd en zijn de winnende foto’s bovendien in een expositie op Professional Imaging te zien. Het complete aanbod op Professional Imaging en tevens informatie over de kaartverkoop is te vinden op www.professionalimaging.nl.

eddy-van-wessel