Door in te sturen, word je gezien!

Marc PrüstJuryvoorzitter Canon Zilveren Camera Marc Prüst:
“Voor de jury is het ieder jaar spannend wat ze gaan beoordelen: welke fotografen doen mee, en met welk werk? Zou dat ene beeld dat je bijstaat uit de krant erbij zijn? Dat verhaal dat je op die portfolio-review voorbij hebt zien komen? Wellicht wint jouw inzending geen prijs, maar door in te zenden, kan het op zijn minst vergeleken worden met de andere inzendingen, en zien verschillende paren ogen de beelden. De jury van de Canon Zilveren Camera selecteert, naar eer en geweten, de beste beelden uit de inzendingen: niet ingezonden betekent automatisch geen prijs. Realiseer je dat al het ingezonden werk serieus wordt bekeken en overwogen, door gerespecteerde professionals uit de fotografie- en de mediawereld. Door in te sturen, word je gezien; en blijf je onderdeel van dat netwerk.”