RIEN NE VA PLUS!

We danken alle inzenders die deze editie weer hun allerbeste werk hebben ingestuurd om in de grootste fotojournalistieke wedstrijd van Nederland mee te dingen naar de hoofdprijs; de Canon Zilveren Camera. Dit jaar hebben we de daaraan verbonden geldprijs verdubbeld naar € 5.000,-!
Vlak voor het verstrijken van de deadline tikten we de magische grens van 10.000 foto’s aan, verdeeld over 9 categorieën.
In de komende week gaat ieder jurylid daar thuis achter zijn eigen computer mee aan de slag om op 13 januari in een plenaire zitting alle nominaties te kiezen. Die gaan we op 23 januari bekend maken. Hoe we dat gaan doen houden we nog even onder de pet.
Ook dit jaar zal Museum Hilversum weer onze thuisbasis zijn waar we op 4 februari, (we nemen dit jaar iets meer tijd om een prachtige tentoonstelling en jaarboek te maken) de winnaars bekend maken. Op 5 februari opent het museum zijn deuren voor het publiek.
Nogmaals, dank aan alle fotografen! En kon je om wat voor reden dan ook niet insturen, we hopen je in december weer te zien!