Tentoonstelling in Hilversum nu al groot succes

De tentoonstelling rondom de Canon Zilveren Camera (en de overzichtstentoonstelling Jeroen Oerlemans 1970 – 2016) heeft al duizenden bezoekers getrokken. Afgelopen weekend gaf juryvoorzitter Marc Prüst een rondleiding voor bezoekers.

Ontdek dingen die je niet had ontdekt als niemand ze had verteld!
Luister naar de uitleg bij de foto’s door juryvoorzitter Marc Prüst: http://www.zilverencameratour.nl/

De Canon Zilveren Camera is de belangrijkste journalistieke fotowedstrijd in Nederland. De wedstrijd heeft 9 categorieën met in totaal 16 winnaars die meedingen naar de hoofdprijs. Daarnaast worden de winnaars voor de Prijs voor de Vernieuwende Fotojournalistiek getoond. De tentoonstelling in Museum Hilversum toont de beste persfoto’s van het afgelopen jaar. Ook dit jaar krijg je als bezoeker weer een poster met je eigen favoriete foto mee naar huis.