De Zilveren Camera expo naar Atrium Den Haag

PastedGraphic-2
De tentoonstelling Canon Zilveren Camera is van 12 t/m 25 september in het Atrium Den Haag te zien, tegelijkertijd met de overzichtstentoonstelling Jeroen Oerlemans (1970-2016). De tentoonstelling in het Atrium Den Haag toont alle beste persfoto’s uit 2016.

Naast de Canon Zilveren Camera, is de overzichtstentoonstelling van fotograaf Jeroen Oerlemans (1970 – 2016) te zien. Oerlemans kwam tijdens zijn werk om het leven in de Libische stad Sirte en mag beschouwd worden als één van Nederlands meest ervaren conflictfotografen. Oerlemans kreeg in 2007 een eervolle vermelding bij de World Press Photo en is drie keer onderscheiden met een eerste prijs in de buitenland-categorie van de Zilveren Camera. Deze overzichtstentoonstelling is een hommage met iconische beelden uit zijn indrukwekkende oeuvre.

Just Peace Festival
Deze tentoonstellingen zijn onderdeel van het Just Peace Festival, dat van 21 t/m 24 september in Den Haag plaatsvindt.
Speciaal voor dit festival is het Atrium Den Haag op zondag 24 september open van 12:00 tot 16:00 uur.