Genomineerden voor Prijs voor Storytelling bekend

PvS

Gisteravond zijn in Museum Hilversum – tijdens een speciale editie van De Donkere Kamer – de genomineerden voor de Prijs voor Storytelling bekendgemaakt. De namen en het werk van de genomineerde fotografen staan nu ook op deze pagina.┬á Het gaat om (v.l.n.r.) Eline Benjaminsen, met haar project Where the money is made, Sanne De Wilde met The Island of the colorblind en Martijn van de Griendt met Maria, I Need your Lovin.

Hiermee zijn alle nominaties duidelijk. Morgenavond, 3 februari, vindt de prijsuitreiking plaats, vanaf 20:00 uur rechtstreeks te volgen via de livestream op www.zilverencamera.nl. Dan wordt duidelijk wie de winnaars zijn in hun categorie, en natuurlijk ook wie er met de Canon Zilveren Camera naar huis gaat. De uitreiking wordt gepresenteerd door Humberto Tan. Op 4 februari wordt de tentoonstelling geopend voor het publiek.