Reserveer alvast je gratis ticket: De Zilveren Camera organiseert maandag 28 november van 20.00 – 21.30 uur een startavond voor de wedstrijd van 2022 in Museum Hilversum.
Want vanaf 1 december kun je weer inzenden voor de Zilveren Camera!
Meld je
hier aan.

Wij hebben de volgende gastsprekers vastgelegd. Eduard de Kam, die beelden analyseert voor de wedstrijd en vertelt wat je wel en juist niet mag veranderen aan je beeld. Remco Dolstra en Erik Brinkhorst van het bestuur van de stichting geven informatie over de wedstrijd. De fotografen Richard Mouw, Robin van Lonkhuijzen en Ramon van Flymen vertellen over hun ingestuurde werk van het afgelopen jaar. We sluiten de avond af met de bekendmaking van de winnaar van de Publieksprijs 2021 door Karin Hollaar, voorzitter jury Publieksprijs én een informele borrel. 

Loket van Eduard de Kam
Nieuw dit jaar is het loket van Eduard de Kam. Heb je een vraag over het bewerken van je eigen foto’s die je wilt insturen dan kun je dit in een kort privé consult voorleggen aan Eduard. Meer informatie hierover of direct aanmelden kan ook op 28 november. 

Mee naar huis
Hing jouw foto in de tentoonstelling dit jaar? Dan kun je deze op de startavond meenemen. Werken die 10 december niet zijn opgehaald worden daarna vernietigd.

Wanneer: maandag 28 november (ontvangst 19.30 uur)
Tijd: 20.00 tot 21.30 uur (23.00 uur einde borrel)
Waar: Kerkbrink 6 in Hilversum
Entree: gratis