STARTBIJEENKOMST

Gelijk met de start van de Zilveren Camera editie 2023 organiseert Stichting De Zilveren Camera in samenwerking met Museum Hilversum op vrijdag 1 december van 19.30 – 21.00 uur een startavond voor fotografen. Laat ons weten dat je erbij bent en reserveer een gratis ticket.

Gastsprekers
Wij hebben de volgende gastsprekers vastgelegd. Eduard de Kam analyseert beelden voor de wedstrijd en vertelt wat je wel en juist niet mag veranderen aan je beeld. Fotograaf Pim Ras heeft maar liefst 50 keer een prijs gewonnen en ook de Zilveren Camera in de wacht gesleept. Hij vertelt het geheim van de smid! Remco Dolstra en Eric Brinkhorst van het bestuur van de stichting geven informatie geeft over de wedstrijd en Cees Hartman, wedstrijdtechniek Zilveren Camera, geeft informatie over het aanmelden. Aansluitend is er een informele borrel.
 

We hopen je te zien!

Loket van Eduard de Kam

Heb je een vraag over het bewerken van je eigen foto’s die je wilt insturen dan kun je dit in een kort consult voorleggen aan Eduard. Je kunt dan voorafgaand aan de startbijeenkomst een tijdslot met Eduard reserveren. Plan hier je tijdslot:

Mee naar huis

Hing jouw foto in de tentoonstelling dit jaar? Dan kun je deze op de startavond meenemen. 

 
 

Vanaf vrijdag 1 december kan er weer ingezonden worden voor de Zilveren Camera 2023. Dit jaar bestaat Stichting De Zilveren Camera 75 jaar. Alweer 75 jaar geleden won Jhr. Waldo van Suchtelen met ‘aardappels rooien op de Dam’ de eerste Zilveren Camera. Ben jij de winnaar van de 75ste editie?

Je kunt alleen winnen als je mee doet!

Bij vragen kun je een mail sturen aan: communicatie@zilverencamera.nl

TENTOONSTELLING ZILVEREN CAMERA 2022

Afgelopen week is deze tentoonstelling geopend in Forum Groningen. Daar is hij nog tot en met zondag 10 december te zien. Alle informatie over bijvoorbeeld openingstijden is te vinden op de website van Forum of klik hier.