EXPO

De museumexpositie met alle winnaars van de Zilveren Camera wedstrijd reist na de tentoonstellingsperiode in Museum Hilversum door Nederland. Musea, instellingen en andere geïnteresseerden kunnen de reizende tentoonstelling bestellen, hiervoor kunt u contact opnemen met de projectmanager van Museum Hilversum, Veronique Jansen, om de mogelijkheden te bespreken (veronique@museumhilversum.nl of 035 533 9601).

Bij de tentoonstelling ontwikkelt Stichting De Zilveren Camera jaarlijks een speciale educatieve module voor schoolklassen. Hiermee krijgen leerlingen in de leeftijd 10-15 jaar een handreiking om de verhalen in de tentoonstelling te ontdekken, en beter te leren kijken naar fotografie en fotojournalistiek in het bijzonder.

Ieder jaar brengen wij een jaarboek uit, een overzichtsdocument van alle genomineerden en winnaars van dat jaar. Het jaarboek is een uitgave van Villamedia in nauwe samenwerking met Stichting De Zilveren Camera. Alle leden van de NVJ/NVF en alle deelnemers aan de wedstijd krijgen het boek thuisgestuurd. Het is ook te koop in de betere boekhandel, of online bij de PhotoQ bookshop.